Nejnovější recenze ze sekce Karty na poker
- Velice dobře se s nimi manipuluje
- stejné, jako jsem koupila v zahraničí.
Jako neznalec jsem koupila v Turecku karty,ale jenom jedny - ks a ještě hnědá/okrová/ čísla.Trapas. Tak jsem sháněla a pomohla mi slečna na četu, Díky.Tak mám karty dvoje.Druhý den jsem je měla doma!Neuvěřitelná rychlost! Doporučuji tohoto prodejce.
- krásné zboží
- přišly ve skvělém stavu
- perfektní finish
- double back karta
- bílá karta
- výborné na cardistry
- Moc malý otvor na otevírání krabičky, ale nic co by hodně vadilo.
- karty nemuseli být obaleny ve dvou vrstvách, myslím si že je to až moc zbytečného plastu navíc.
většinou jsem slyšel že karty mají nic moc obrázkové karty, ale za mě jsou super. Hodně překvapili, jsou mnohem lepší než jsem čekal a rozhodně všem doporučuji.
prostě klasické bicycle karty k tomu nemusím nic dodávat
Pěkná grafická úprava
plně spokojen, není co dodat.
- Syn ich nemohol nikde kúpiť
- S karty se velmi dobře manipuluje.
- je radost mít tyto karty ve sbírce
- Voda ,ohebnost,vyzkoušeno na plonkové kartě,výsledek v pořádku.Velikost čísel optimální.´.
Na tomhle balíčku je bohužel až moc poznat, že má vršek a spodek (lze najít otočenou kartu v balíčku). Kvalita velmi dobrá - klasika bicycle
Na triky večer někde v klubu nebo v hospodě jsou celkem použitelné, ale asi bych je nedával.divakovi do ruky, nebo nepokládal na stůl - to ze jsou onesided je fakt vidět na první pohled - možná je zkusím prolejt kafem a uvidime :)
- Design
- Žádná
Zajímavé hrací karty.
Karty jsou naprosto super, kvalitní a ráda doporučuji.
kvalitní nízká cena
Zboží v pořádku a rychle dorazilo- Velká spokojenost:)
- levné velmi dobře spracované karty pro začínající kouzelníky
- Mnohaleté zkušenosti s touto značkou
Zobrazuji 81 - 100 ze 206 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...11 Další »